Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Az éltető és gyógyító víz Nyomtatás E-mail
Írta: dr. Benkő András / PatikaMagazin   
2019. október 08.
Nemcsak gyógyvízzel és termálvízzel lehet gyógyítani, hanem sima vízzel is. Sebastian Kneipp, a nagy német természetgyógyász a XIX. században így fogalmazott: „Ez a gyógyítás igazi művészete, se túl sokat, se túl gyakran, mindent a maga idejében.”
Tovább...
 
Őszi séta és rendhagyó történelemóra a Hosszútemetőben Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. október 08.
Különleges sétára és rendhagyó történelemórára invitálja az érdeklődőket a Városszépítő és -Védő Egyesület. Az esemény október 10-én, csütörtökön 16.30 órakor kezdődik a Palotai úti Hosszútemetőben.
Tovább...
 
Már lehet pályázni a Tóth István-Tóth Terézia Ösztöndíjra Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. október 08.
Meghirdette a 2020. évre szóló tanulmányi ösztöndíj pályázatát a Tóth István – Tóth Terézia Közalapítvány. Jó tanulmányi eredményt felmutató és rászoruló általános és középiskolásokat, valamint felsőoktatásban tanulókat segít a szervezet. A pályázatokat november 11-ig lehet benyújtani.
Tovább...
 
A fenyőtömjén illóolaj gyógyhatásai Nyomtatás E-mail
Írta: Galenus   
2019. október 08.
A fenyőtömjént vagy olibánumot ősidők óta használják lelki-érzelmi problémák enyhítésére, de más jótéteményeit is érdemes felfedezni. Ezek közé tartozik, hogy esszenciális olaja gyógyírt jelenthet bőröregedés vagy ízületi fájdalmak ellen, csökkentve a kopásos elváltozásokat Elősegíti továbbá – hegesítő hatása révén – a sebgyógyulást, amellett javít a megfázásos tüneteken. Áttekintés a tömjénolaj gyógyhatásairól és alkalmazásáról.
Tovább...
 
Megjött a hűvös őszi idő - a legfontosabb légkondis tudnivalók Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. október 08.
A nyári hőségriadók elmúltával alábbhagy a klímaberendezések iránti kereslet, de aki igazán előrelátó, az őszi hónapokra időzíti a felkészülést a jövő nyárra, vagyis most, a fő szezonon kívül keres szakembert a készülék karbantartására, beszerelésére. Ha rendelkezünk otthoni légkondival, hűvös estéken és reggeleken fűtésre is használhatjuk a készüléket.
Tovább...
 
Új járdát és gyalogosátkelőket kap Feketehegy-Szárazrét Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. október 07.
A hét folyamán kezdődik a két éve várt Farkasvermi úti járdaépítés. A Feketehegy-Szárazréti Közösségi Központ és a Mura utca közötti építkezés részleteiről Szigli István önkormányzati képviselő tartott sajtótájékoztatót. A közel 92 millió forint összköltségű projekt a Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. ÚT 2017-19. program keretében városi forrásból valósul meg. Az átadást 2020 tavaszára tervezik.
Tovább...
 
Papsajt - az egyik legjobb köhögéscsillapító Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. október 07.
Utak mentén, elhagyatott, romos épületek romjain, omló kerítések tövében is megterem a papsajt, melyet hörghurut, köhögés, rekedtség, mandula- és gégegyulladás, gyomor- és bélfekély gyógyítására is használhatunk.
Tovább...
 
Jubileumi születésnap a SINOSZ Fejér Megyei Szervezeténél Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. október 07.
Jubileumi ünnepséget tartott a 45 éves SINOSZ Fejér Megyei Szervezete. Az összetartó, a tagokat segítő, támogató közösségnek dr. Cser-Palkovics András polgármester gratulált a születésnapi rendezvényen.
Tovább...
 
Székesfehérvár a legvirágosabb magyar város 2019-ben! Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2019. október 07.
Idén immár 26. alkalommal, megújult formában hirdették meg a Virágos Magyarország környezetszépítő versenyt. A Magyar Turisztikai Ügynökség által indított a kezdeményezés évről évre egyre sikeresebb. A városok között Székesfehérvár nyerte el a fődíjat, és képviselheti hazánkat a nemzetközi Entente Florale Europe versenyen.
Tovább...
 
Újabb CT-berendezést állítanak be a kórházban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. október 07.
A betegbiztonság érdekében két CT-berendezés fog működni a székesfehérvári kórházban. Erről tájékoztatta dr. Cser-Palkovics Andrást a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházban működő CT-MR Diagnosztikai Központ vezetője.
Tovább...
 
Szemünk fénye - amit a látásról tudni érdemes Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. október 07.
A látás az egyik leginkább összetett érzékünk. A szem felépítése rendkívül összetett: több, mint kétmillió alkotóelemből áll! Szemeink egészségét nagyon sok dolog veszélyezteti: a száraz, meleg levegő, a huzat, a dohányfüst, a számítógép előtti munka / a mobiltelefonunk folyamatos használata.
Tovább...
 
<< Első < Előző 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 Következő > Utolsó >>

Eredmények 8372 - 8382 / 20496